Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det blir minusgrader ute får jag sår på mina fingertoppar ingen hjälp finns att få...


Bieffekten...

I morse vaknade jag yrvaket upp...
Och tänkte, var är jag nå´n stans...

Jag hade drömt att jag hade fått jobb på
Vita Huset! Trump hade själv delat
med sig av sina pennor till mig!
Jag skulle var mycket rädd om dem,
de hade kostat skjortan!!!

Han kom förbi... Sa, så kladdiga hans
pennor ser ut, nå´n gul smet som klänger
på dem runt om... Vad håller jag på med...

Jag svarade, det är honung det enda som
hjälper mot såren på fingertopparna...
Från vårdcentralen har jag ingen hjälp fått!
Jag hänvisas hela tiden till apoteket,
nu har jag tömt deras förråd
på salvor, inga har hjälpt mig...

Men SOLSTRÅLE gav mig ett tips
om en salva, men den skriver inte
VC ut, för den är för stark för mig...

Men honungen hjälper mig!

Trumps ansikte blev knallrött,
han tog ett snabbt beslut jag åkte ut!
För en Första Dam har de ju redan...
Och en bieffekt vill de ju inte alls ha och
absolut ingen låtsas-bidrottning heller...

Som inte ens begriper att:
VARTENDA ord ifrån presidenten gäller!





Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-07 07:52



Bookmark and Share


  ULJO
Att en sådan människa, om ha nu är människa, kan bli president. Högst besynnerligt.
2020-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt