Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Corren, min dagstidning

Den har 48 sidor... Idag...
17 sidor om Corona...
23 sidor med bilder och annonser men bara
8 sidor med andra nyheter och företeelser från Sverige
och utlandet att läsa om och TV- och radioprogram
så klart och om vädret här som utomlands...

Det sägs ju att en bild säger mer än ord...

Det verkar ju vara journalisternas taktik...

Men den går ju inte hem helt, utan det
behövs ju att det tillförs mer
av ordens musik...

Om det skall bli som utgivaren vill och
få till en ännu större läsande publik...










Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-07 08:14



Bookmark and Share


  ULJO
Corren en legendarisk tidning. Minns Arne Argus var skribent på tidningen.
2020-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt