Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När vänner bara försvinner


Gjorde jag rätt?

Jag har slagits i hela mitt liv för det jag trott varit rätt,

men det var i min egen verklighet och den verkar inte stämma

med den befintliga verkligheten eftersom jag sitter inlåst på obestämd tid

mina vänner tyckte jag gjorde rätt när vi växte upp, de tyckte jag slogs

för rättvisan,

men var är dem nu? Jo med sina familjer hus och bilar, medans jag

sitter inlåst bakom en grå mur.

Tack för alla brev och vykort ni aldrig sände, och tack för alla rader på

Facebok ni aldrig skrev.

Gjorde jag verkligen rätt, och i så fall för vem?




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 106 gånger
Publicerad 2020-04-07 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten