Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår tid tillsammans


Väntad

Väntad
Om du skulle komma
har jag dukat bordet

Runt din tallrik ligger färska blommor
Två ljus är tända
Intill står en korg med minnen från vår tid tillsammans
En bok om kärlek
Bredvid ett fickminne
där brev och bilder finns i kärt förvar
Du tyckte att jag skulle spara dikter också
som legat i din innerficka

Nu står bordet dukat
Kommer du min kära?

© Bibbi Ahrnstedt
bild hämtad från istockphoto.com




Fri vers (Fri form) av bibbi ahrnstedt
Läst 275 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-04-07 17:05



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Förväntansfulla vackra rader till en älskad.
2020-04-18

  Solstrale VIP
Mycket finstämt och varmt förmedlat om längtan och saknad...
2020-04-15

    ej medlem längre
Innerligt och vackert om väntan på en viss person.
2020-04-12

  Roger VIP
Vackert! Gillar obestämda slut!
2020-04-12

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text, berörande, vacker och längtande!
2020-04-08

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Vackert skrivet om en älskad gäst!
2020-04-07
  > Nästa text
< Föregående

bibbi ahrnstedt
bibbi ahrnstedt