Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under nedgång

Det fanns alltid någon faktor jag inte kände till
Och allting är i sin ordning som så
Och allt är precis i sin ordning
När jag går genom livet
Och bryter ihop
Men saktare
Än vad jag
Trott det
Skulle
Ske




Fri vers av kalldusch
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-07 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalldusch