Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva med smärta

Det finns så många saker som jag inte kan förstå
Och kommer säkert aldrig att få veta
vissa av dem heller
så som: Om han verkligen älskade

Mellan funderingarna
Fortsätter hjärtat mitt att slå
Och kroppen att färdas
I princip framåt

I en värld där alla ler
Och ingen talar sanning
Är det till slut bara min ångest
Som säger som det är:

Man måste nog igenom allt
För ju mer man försöker värja sig
Ju ondare kommer det att göra



Man tycks aldrig kunna bespara sig från någon smärta alls




Fri vers av kalldusch
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-23 14:11



Bookmark and Share


  Marvvel
Den här texten genljuder något hos mig, den träffar något genuint och sårbart. Fint.
2023-08-25
  > Nästa text
< Föregående

kalldusch