Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

De iskalla vågorna slår in över hällen
Brun svart blå
Skogen lyses upp av den guldiga
Septembersolen

Det är höst igen
Man känner det i vinden
En skarpare kyla
Jag känner att luften är kallare än lungorna

Jag tänker på tider som förflutit
Misstagen jag gjort
Och allt jag aldrig sa

Orden kommer till mig just ett ögonblick försent

Allt hade kunnat va så annorlunda




Fri vers av kalldusch
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-01 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalldusch