Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ordlek i jamb.


Jambisk dröm

Ännu finns hopp om liv i glödhet sol
Och hav som dölja skatter i sitt djup
En plats där mörker inget fäste har
Och fågeln sjunga om en lycklig tid
Däri mitt paradis jag väntar på
En tröst för vilsen själ med stjärneglans
Denna tröst är ännu långt från mig
Men ack en dag jag stå i vinden varm




Bunden vers (Annat versmått) av FrökenSjöstedt
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-08 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FrökenSjöstedt
FrökenSjöstedt