Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2019-08-28


Paraply

Du klamrar dig fast,

som om du var rädd
för ovissheten nedan.

Hela ditt liv har du svävat i luften
tills du smärtsam kolliderade med mitt paraply.
och av rena chocken
sitter du nu fast på kanten.

Jag tittar på dig,
som för att ge dig mod.
Du är inte menad att bo på mitt paraply,
och det vet du med.

Så du släpper

och faller

och kolliderar smärtsamt med marken


där du flyter ut i ett ingenting.




Fri vers av FrökenSjöstedt
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-08 12:21



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Ovisshet, smärta å insikt mynnar uti ett tillstånd av kontaktlöshet.
2020-04-08
  > Nästa text
< Föregående

FrökenSjöstedt
FrökenSjöstedt