Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2019-12-18


Missnöjet

Jag finner mig alltid i konversationer
som jag inte vill ha.

Jag tittar gruppen bredvid
och önskar jag satt där istället.

Och det spelar ingen roll var jag är,
min blick vandrar jämt till gruppen bredvid

och missnöje sköljer över mig.




Fri vers av FrökenSjöstedt
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-09 22:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
För mig är det tvärtom. Det är gruppen bredvid som låter sitt missnöje skölja över mig. Typiskt Gävle.
2020-04-09

    Max Poisé
Just det bordet man inte ville hamna vid...igenkännande!
2020-04-09
  > Nästa text
< Föregående

FrökenSjöstedt
FrökenSjöstedt