Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2019-05-11


Eftermiddagssolen

Ingen skugga är någonsin
så perfekt lång som på eftermiddagen...
Som om solen använder
sin sista kraft

till att göra världen
extra vacker,
innan hon får vila.

Längst gatan sitter bubbliga leenden
som alla försöker fånga
hennes strålar mot huden.

Det är så lätt att älska!




Fri vers av FrökenSjöstedt
Läst 280 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-04-08 12:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
uppmärksamt coh detaljerat om solens väg. Älskar slutfrasen : Det är så lätt att älska.
2020-04-13

  BenGust VIP
Noterar 2019 däruppe.
Inget solleendes land än.
The coming of the real spring...
2020-04-08
  > Nästa text
< Föregående

FrökenSjöstedt
FrökenSjöstedt