Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsgolvsfunderingar

Jag sitter i en stretch på golvet i mitt vardagsrum.
Den mjuka mattan är lite smutsig inser jag
när jag böjer ner huvudet i min split.

Det värker i hela benen. Sån välbekant smärta.
Det är skönt att byta ut smärtor ibland

Denna smärta jag skapar i mina ben
är en smekning
jämför med smärtan som flyger runt mig
likt en eldfluga
Bränner och stör.
Vägrar att fångas.

Jag dyker djupare ner och funderar på min framtid...




Fri vers av FrökenSjöstedt
Läst 180 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-04-13 22:05



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Hur de metafysiska smärtorna äter våra lungor och hud. Bra gestaltat
2020-04-17

    ej medlem längre
Du skapar härliga, intressanta ord, "vardagsgolvsfunderingar". Ordet smärta har plötsligt fått en ny innebörd för mig.
2020-04-16
  > Nästa text
< Föregående

FrökenSjöstedt
FrökenSjöstedt