Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2019-11-30


Gatan

Längst denna gatan
vinglar upplyfta själar fram.

Två av dom frågar mig
om jag har en tändare.
Dom flesta håller varandra i armen
för att inte ramla.

Svävar en meter över marken.
Krig finns inte.
Våld finns inte.
Smärta finns inte.
Artighet finns inte.
Respekt finns inte.

Gata efter gata
efter gata
efter gata
Fyllda av upplyfta respektlösa själar
som kollektivt bedövat sitt hjärta för en kväll.




Fri vers av FrökenSjöstedt
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-09 22:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En riktigt dekadent miljö som du beskriver så inlevelsefullt. Jag ser allt vingla fram.
2020-04-16
  > Nästa text
< Föregående

FrökenSjöstedt
FrökenSjöstedt