Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kropp rör sig så vackert

Blotta synen av dig är magisk,

det finns ingen som inte ser dig när du vandrar ute,

du drar åt dig all uppmärksamhet

och den som inte tittar eller ser dig  är blind,

du är nära på ett av världens underverk,

men det räcker inte,  för mig är du så mycket mer än så

för när jag ser dig så förstår jag att det finns en Gud,

ditt vackra hår som dansar i vinden där du vandrar fram

din kropp rör sig så vackert rytmiskt när du går,

jag kan inte ta mina ögon ifrån dig,

du har hypnotiserat mig med din skönhet

det finns ingen annan som jag, ser du finns överallt.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-08 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten