Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorry, men våren är länge sedan gången och sommaren redan här ... - Publicerad tidigare i maj 2012 - idag 2020 finns du i mitt liv och när jag är med dig så somnar jag nära dig och vaknar tidigt lika nära dig ... Flyr inte mer ...


När natten flyr ...

... dagen gryr

och jag

in i drömmen
min färd
mot kvällning styr ...

Drömmer om dig
att du är här hos mig
när jag vaknar
i gryningen
nära, tätt intill dig ...

Behöver dig 
här och nu!

Ty min dygnsrytm
är blott ett symptom
på det som är
och varit en längre tid
i avsaknad av
den dig som är ämnad för mig

någon som du ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-04-08 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP