Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den är den mest efterlysta och eftersökta

Det är du det
Men inte av några andra orsaker än att du är
en av de där riktigt vackra och söta
En på miljarden
Hur vacker och bedårande som helst
Men att du nu har lyckats hålla dig undan alla
mina kameramän världen över betyder ju
inget annat än att du måste ha en riktigt bra
uppbackning av någon eller bara världens röta
Men vänta bara så ska du få höra
Det är inget besvär
För vi är dig i hälarna så det är bara en tidsfråga
innan mitt stora modeföretag knackar på din dörr
då hela ditt liv kommer att förändras över en natt
För från och med den dagen kommer ingenting
bli sig likt för dig
Inget lär bli som förr
Så sluta upp och göm dig, sötnos där
Träd istället fram så att hela världen kan få ta del
av din unika skönhet då hela världen kommer
att få veta vem du är
För i dig kommer de alla allt bli frälsta
Den som de alla inte kommer att kunna låta bli
att börja älska och hålla så kär
För vart du nu än kommer att dyka upp i framtiden
med din stora utstrålning och karma så lär det bli
till en underbar stämning med en skön atmosfär
För mitt modeföretag ska allt ge dig en sådan
stjärnstatus som ingen annan människa på jorden
bär, eller ens har burit någon gång
Inte ens Oprah har en chans där
Så när jag väl får tag på dig får du ju inte bara
tacka nej åt detta fantastiska erbjudande som jag
har till dig
Säga, nej tack, tyvärr
Nä, för det skulle ställa till med en massor av besvär
för mig då jag nu har lagt ut varenda krona för
att hitta dig
Satsat allt på ett enda kort
Så utan dig kan jag helt glömma bort om att jag själv
vid sidan av dig kan få någon stjärnstatus till karriär
Vilket vore tråkigt så

Du är den mest efterlysta och eftersökta
The most wanted
Jo, det är du
Så var gömmer du dig någonstans?!

Ken Cassel
8/4-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-08 13:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gia?

Det var en kille på Radio Totalnormal, där jag jobbade länge. Han var typ i Italien, en dag när han är ute och går där, säger en tjej till honom.

Vi möts vid triumfbågen klockan 10! (Eller vad nu stället heter där...)

Han trodde han hade en dejt.

Ack så fel han hade! Det var ett team av typ 20 pers som väntade på honom, han skulle bli modell! Så dom sminkar honom, fixar snygga kläder, allting!

Sen när han kommer hem till Sverige igen får han ett samtal.

Tyvärr, du är för lång.

Snacka om snopen!
2020-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel