Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ju mer du älskar mej

Ju mer du älskar mej ju mer äger du mej 

ju mer du skäller och jävlas med mej ju 

 

längre bort kommer du i från mej ; ju mer 

kärlek du ger mej ; ju mer kommer du att 

 

öppna minna känslor för dej ; ju närmare

du kommer mej  ju mer lojal och trogen 

 

kommer jag att bli  emot dej ; ju mer du

gör för mej ju mer kommer jag att älska dej.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-08 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten