Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitter ute i solen

Sitter ute i solen
lyssnar på fågelkvittret
Det fläktar lite lagom
Skönt
Ändå kan jag inte riktigt
slappna av och njuta
Det är alla dessa måsten
som snurrar i huvudet
Att jag ens kan sitta
så här när jag egentligen
borde......
Varför tillåter jag mej inte
att njuta av stunden
den kommer ju inte tillbaks
Alltså....
Sitter ute i solen
lyssnar på fågelkvittret
Det fläktar lite lagom
Skönt




Fri vers av Krengan
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-09 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krengan