Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilder av en dröm



Flämtande hundar
Gläfser, trånar,
jagar efter
din uppmärksamhet

Värme som klibbar
ett getingstick
väcker dig i ditt sömndruckna tillstånd
din dvala

En använd grill
blir kvar
liksom
Champis och mousserande
som mixats i en salig blandning
Sött och bubbligt har landat på din tunga
Förtrollat din tillvaro

Augustiregnet överraskar
sveper in
Kastar en våt filt över din romantiska dröm
dämpar den i sin framfart

Men du blir kvar
i din fantasi
din luftiga dröm
innan uppvaknandet
det bryska
till en kall plats
fjärmar euforin




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-10 08:23



Bookmark and Share


    Max Poisé
Ja, där har vi varit när drömmar inte blev till en verklighet..livets förbannade jordgubbsklubba:-)
Fint tempo, skön blandning av toner i texten...snyggt helt enkelt!
2020-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP