Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag trodde jag var odödlig

Jag minns min ungdom då allt var vackert och oförstört,

även jag,

men det fanns så många vägar till olika äventyr

och rätt tidigt valde jag fel vägar,

fyllda med våld och sena nätter,

det fanns ingen som kunde stoppa mig

för jag var vild, stark och världsvan, trodde jag...

det fanns inget jag inte kunde göra

jag trodde jag var odödlig.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 84 gånger
Publicerad 2020-04-10 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten