Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nytt blad

När tiden är upp och ner
inget känns rätt.

En liten detalj
och ett frö är sått
en början med
ny energi

Ett nytt blad trots att blomman
är halvt dö
väcks på nytt
till liv




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 107 gånger
Publicerad 2020-04-10 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson