Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I was blessed


In my time there were flowers

In my time
there were flowers everywhere

In my time
the skies were always blue

In my time
I was free and feeling glad

In my time
I gave thanks for all beauty

In my time
I had all these precious things

In my time
I had Love


© Bibbi Ahrnstedt





Fri vers av bibbi ahrnstedt
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-10 15:06



Bookmark and Share


  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Precis så känns det. Vackert skrivet.
2020-04-12

  MariaEvighet
Ett igår, kanske mer, ja. Mycket var då och minnen finns det fullt av, det berättar du så fint. Tack.
2020-04-10
  > Nästa text
< Föregående

bibbi ahrnstedt
bibbi ahrnstedt