Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap blev kärlek som blev vänskap

Vi var så bra vänner, gjorde saker tillsammans,

det var roligt att göra det med dig, roligare än med andra,

du var alltid så inspirerande och jag var så full av glädje vid

din sida, vi fnittrade ofta åt samma saker,

det jag tänkte sa du och tvärtom,

jag bara älskade vår vändskap, och vi var tydliga med

att det inte skulle vara något mer, för att det inte skulle

förstöra vår vänskap, men med tiden kom vi mot våra viljor

allt närmare varandra,

och en natt när jag sov över så hände det som inte fick hända...

men vi kom överens om att det skulle bli en engångshändelse,

men jag kände att mina känslor för dig hade växt sig starkare,

och vid ett tillfälle längre fram, såg jag dig med en vän till mig,

ni gick in på en krog, och jag kände svartsjukan tändas i mig,

inte mycket men jag kände den,

jag gick in på krogen och tog dig med ut och berättade hur jag kände,

du tittade på mig och vi började kyssas,

just där och då förlorade jag min bästa vän, för all lek

blev nu allvar, och idag har vi en tonårig dotter, 

men vi är nu separerade men vänskapen kom tillbaks,

och vilken vänskap det blev!




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 77 gånger
Publicerad 2020-04-11 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten