Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodin är Elektricitetsvisan lånad av Tage Danielsson. Jag sjöng och spelade gitarr till för mina gäster vid en middagsbjudning!


En liten hemsnickrad glad låt

Nu ska jag skråla en liten stump
för alla er som e här va
nu får ni sitta på eran gump
men ni får inte bli kär va

Refräng
För allt går ju med elektricitet,
elektricitet är det värsta jag vet
ja allt går ju med elektricitet...
nä tacka vet jag batterier.

Ni e så välkomna hit till oss
från både Stockholm och Handen
men jag hoppas ni ej vill slåss
nu när glasen fylls till randen.

Refräng
För allt går ju med elektricitet
elektricitet är det värsta jag vet
ja allt går ju med elektricitet
nä tacka vet jag batterier




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-11 11:03



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Tack, mycket underhållande
2020-04-12

  Öknens Ros VIP
Kul visa. :)
2020-04-12
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP