Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta oroa dig

Det finns ingen anledning att du ska behöva gå
omkring och oroa dig
Inte så länge du är med mig i alla fall
För jag vet vart jag står
Så om någon ens försöker att trampa på våra tår, så får de
allt skylla sig själva
För kommer de i vägen, och börjar att bråka och slåss
åker de alla bara på en smäll
De får en varsin karamell
Men det är det sista som jag vill ska behöva hända
Onödigt, kan jag tycka
För egentligen, så är jag ju riktigt snäll
Men om de bråkar med dig så får de allt passa sig

Det finns ingen anledning att du ska behöva gå
omkring och oroa dig
För du har inte gjort något fel, såvitt jag vet...

Ken Cassel
11/4-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-11 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel