Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så en natt kom stormen


Stormen

Det började bli vinter och snön kom
jag kände inte flingornas lätta landning på mina grenar
de stora tallarna fick allt det vackra

så en natt kom stormen
och de två stora tallarna bredvid blåste omkull
det var bara jag som stod kvar

nu landade snöflingorna på mina grenar
så vacker jag blev
fåglar kom och ville bygga bo i min krona

jag kunde inte flyga
men kunde ge dem en fristad
och var inte ensam längre


© Bibbi Ahrnstedt





Fri vers av bibbi ahrnstedt
Läst 199 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-04-11 23:42



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Öm och varsam text
2020-04-14

  Marita Ohlquist VIP
En fin text som inspirerar tanke och känsla!
2020-04-14
  > Nästa text
< Föregående

bibbi ahrnstedt
bibbi ahrnstedt