Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mörkret fanns min scen

 

Där jag ligger
i min koja
när nu kylan
sveper in
mörka skuggor
formar bilder
som jag skapar
med morfin

Ja där sjunger
jag min sång
om att kärlek
kan va magisk
det finns toner
som berör
men själva texten
den är tragisk

Ja jag vrider
mig i vånda
då när inte
någon ser
så när mörkret
faller på
kan det hända
att jag ber

Ett tragiskt liv
där mitt i livet
när bara smärta
tagit över
där som tankar
av förtvivlan
saknar svaren
jag behöver

Ja du kan se
en ensam man
som förtvivlat letar
efter hopp
men ingen kan
någonsin förneka
att jag har förlorat
livets lopp

Så där i mörkret
finns min scen
där spelar
jag min roll
och när morfinet
ger effekt
det kallar jag
kontroll

Copyright © AndLou

 




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-12 01:32



Bookmark and Share


  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Ett hårt liv du beskriver men med stor finess.
2020-04-12

  Öknens Ros VIP
Att vara hemlös är att ständigt kämpa för överlevnad, morfinet lindrar för stunden.
2020-04-12
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP