Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kraftigt redigerad repris ifrån noll sju Hoppas att ingen ska ta illa upp


Tankar hos en prostituerad kvinna

på en bordell i Thailand
Männen ropar efter mitt namn efter mitt nummer
då de hoppas att jag ska kunna tillfredställa de alla
Där var och en av dem är en snuskhummer
För de vet vad jag går för, då jag vet vad de alla vill ha
De vill alla få en utlösning för att kunna känna sig
lyckliga och glada
För när de har fått en så vet jag att de kommer att vara
välmående och må bra
Så jag ska göra allt i min makt för att gå de här männen
tillmötes
Men om det inte kommer att gå för dem, får de allt
ge sig själva böter
För jag är ju inte billig i drift
Men då ska de också veta att jag är en person som jobbar
i dubbla skift
Och det fast att jag vet att jag bara hatar att älska med
helt okända män
För i längden så blir ju det där bara trist
Det är nästan så att jag önskar mig ibland att jag kunde
vinna mycket pengar genom att köpa mig en Triss
En högt vinnande lott...

Tankar hos en prostituerad kvinna på en bordell i Thailand!

Ken Cassel
12/4-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-12 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel