Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det begav sig



Världen har stannat
aktiviteter har upphört
2020 är blankt
Som ett papper
en orörd ö
Som utifrån en utopisk källa
Matas vi med bilder från förr
sådant som har varit
som skett
när de begav sig
när jordskorpan var vår
att slösa, förbruka
efter behag till tonerna av
en ödesmättad vals




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-12 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP