Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En rolig och personlig syn på sex skrivet för att roa och kanske chocka, vad vet jag.


Det skrivs mycket om sex på Poeter

Mycket om sex det skrivs på Poeters sidor
både om hårda kukar och våta slidor,
ett behov så gott som något för alla jag tror
själv har jag en man som i byrålådan bor,
han är alltid villig, och väldigt grov minsann
ja det är vad jag kallar en ståndaktig man.

Han ger mig alltid det jag vill ha ska ni veta
det är skönt att inte alls behöva leta.
Men en dag kanske han får vila i frid
när jag möter den riktige mannen med mycket glid
för inget går upp mot en riktig man eller hur,
han får gärna vara en riktig filur,

bara han vet hur ståndaktig han ska vara
och hur han på mina inviter skall svara
vi två ska krama ur all lusta ur varandra
det som vi saknat hos alla andra,
sex är något vi alla behöver ofta och mycket
för att minska det pirriga inre trycket.








Övriga genrer (Kåseri) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-12 16:34



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fryntligt och frejdigt om sex.
2020-04-12
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP