Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vändpunkt

Mycket har gått snett
mycket kommer gå snett.

Men för en liten stund
dyker det upp
ny energi
och en vilja att förändra den tiden
som kommer.

Vändpunkt
bara dök upp
och allt känns som möjligheterna
plötsligt blivit fler.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-12 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson