Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En inre melodi

Mörkret väcker
dystra visor
fyllda av hjärtskärande mörker.

Små, små
irriterande ljud.

Men en ton ändras
och plötsligt skapas
en inre melodi
som bjuder in liv och värme.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-12 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson