Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del gör vad som helst för uppmärksamhet

En, del människor i ens närhet irriterar en medvetet

och gör vad som helst för uppmärksamhet,

de har inget annat att göra för stunden,

inga planer för framtiden, så när de får uppmärksamhet

då får deras liv och tillvaro en mening,

det är som att hälla bensin på elden,

då talar jag om patienter här, de gnäller och säger

att det finns inget att göra här,

men när man frågar om de vill göra något,

då orkar de inte!

Men man ska sitta och höra på deras gnäll och självömkan,




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 91 gånger
Publicerad 2020-04-13 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten