Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku


Mjukt

Dunet hålls på plats

fåglar flyger i frihet

 

Kudden i bädden




Bunden vers (Haiku) av Litchi VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-04-14 00:31



Bookmark and Share


  Horace
Gör nästan ont
2021-03-30

    ej medlem längre
Riktigt fin denna, som sagt nog kan du detta..
2020-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Litchi
Litchi VIP