Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jakop bryter mot lagen

För varför måste han lyda den då han inte fick
vara med om att skriva den
Vara med och säga sitt ord om de tunga besluten
som den gemene politikern
För de politiker som finns att rösta på idag
är allt annat än bra
Ingenting att ha
Vill inte folkets väl
Vill helst av allt bara sko sig själva genom att
utnyttja systemets alla fel
Då mycket vill ha mer
Så Jakop bryter mot lagen tills dessa buggar
blir åtgärdade
För de är orättvisa
Jo, bara så att ni vet
Jakop som är en stor profet vill gärna få vara med
när någon ny lag ska klubbas in på våran sida
av våran planet, eftersom han har av livet
så mycket erfarenhet
Vill att allt ska gå rätt till
Och för att det ska kunna göra det måste han få
förändra på många förlegade lagar
och värderingar som dödar landet och folkets själ
Så det är ett helt nytänkande som gäller
där gamla lagar och värderingar
hela tiden bara har gått bet
Inte gjort någon nytta då folket ständigt har brutit
mot dessa lagar, såvitt Jakop vet..

Jakop bryter mot lagen!

Ken Cassel
14/4-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-14 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel