Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oavsett vad som än händer i ditt liv

så är det bara för dig att bita i det sura äpplet
och se glad ut
Låtsas som om det regnar på en klarblå himmel
För livet går ju vidare trots allt
Oavsett vilket
Så fast att det kan göra ont så är det bara för dig
att ta till och gilla läget
För sånt är ju livet där man inte kan ta någonting
för givet
Så oavsett vad som än händer i ditt liv
Ta det med en nypa salt så ska du se att du kommer
att kunna klara av det
Kunna känna inom dig en harmonisk frid som får
dig att ta dig ännu ett kliv framåt...

Ken Cassel
14/4-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-14 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel