Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt i all kaos

Överallt hörs oro
och stress
en tid som är overklig
och fylld av mörka frågor.

När allt är fyllt av dysterhet
väcker våren små glimtar
och utan förvarning
händer något bra.

Mitt i allt kaos
och en värld full av kris
vaknar något dött inombords åter till liv
och dagen känns ej längre så mörk
och evighetsfångande dyster.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-14 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson