Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet att du tycker om mig

Jo, det vet jag att du gör
För så som du håller på och flörtar med mig
hela tiden i det endaste kör
Jo, jag tycker om det
Så det är ingenting som direkt stör
Jo, förutom alla pussar på ansiktet, då förstås
För man blir ju alldeles mör
Men jag vet ju om att du är sällskapssjuk
lilla Bella
Precis som det sig bör om man är en söt och
vacker hund
Världens finaste tjej, så full av liv
Jo, jag tycker om dig också, Bella
Tro inget annat
Woff Woff Woff

Jag vet att du tycker om mig!

Ken Cassel
15/4-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-15 10:58



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja en hund såklart! ;)
2020-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel