Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla så går vi upp för en trappa som vi inte ser

Livets trappa
Och vi går upp för den steg för steg i stigande led
medan vi håller på och skrattar och små ler
Och det medan åren går
Men se upp så att du inte snubblar på vägen upp
För livet kan vara nog så tufft
Lite som Fia med knuff om du faller ner
Och det kan göra nog så ont
Bli riktigt blåslagen
Ingen lek
Får en massor av ärr och sår
Och då måste man ju börja om från början igen
efter sitt lilla snedsteg
Börja om på trappsteg nummer ett
Så det gäller väl att man ständigt är med i matchen
då det är direktsändning på högsta nivå
då allt kan hända och allt kan ske
Vilket det gör också
Så det gäller väl att man är vaken och med.

Alla så går vi upp för en trappa som vi inte ser
Livets trappa...

Ken Cassel
15/4-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-15 11:30



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Superbra skrivet! Gillas skarpt!!!
2020-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel