Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En redigerad repris


Om jag kunde skita guld

skulle jag betala hela min skuld och aldrig mera
behöva handla på krita
Utan bara sitta där och skita
Drifta
Tjäna massor av pengar
Jo, det vore något det, då man annars är lika gul
som en postcykel...

Ken Cassel
15/4-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-15 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel