Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sittandet avgör skicket...

Om folk verkligen koncentrerade sig
på den viktigaste saken här i livet
då skulle det bli stort brist på både
skrivpapper och pennor... Och det
kunde till och med hända
att nå´n kom på att
stjäla någons allra
skönaste skrivarstol...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-15 19:06



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Sådant får bara inte hända för då ställs ju allt på sin ända...
2020-04-18

  lodjuret/seglare VIP
Att gräva där en annan syns stå,
känns märkligt om en vill i en vrå,
såväl umgås med någon som att.
spela Allan och gärna bli sen matt,
vilset kan ett förälskat kanske slå...
2020-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt