Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Earth corona


Final call - Earth

The Earth is crying out

I have to do this, give you the final call
you are destroying my surface and ruining it all

I want you to understand
that I have the will and power in my hand

the virus spreading all over the world
can be my work to shake you up

come to your senses
help me to mend my soil and surface

no more lies, have you forgotten
that you live in a paradise



© Bibbi Ahrnstedt




Fri vers av bibbi ahrnstedt
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-04-16 16:34



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Bra metafor om vårt ansvar där vi lever
2020-04-18

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Ja, så sant och så viktigt.
Alla förstår inte att vi bor i ett paradis om vi vill.
2020-04-17

  Larz Gustafsson VIP
Det är människan som behöver räddas. Frälsas.
Skapelsen kommer att gå under. Det är förutsagt i Guds Ord.
Men den som tror på Jesus skall aldrig någonsin förgås.
2020-04-16
  > Nästa text
< Föregående

bibbi ahrnstedt
bibbi ahrnstedt