Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken vacker och förtjusande morgon

Vilken vacker dag
Jo, jag kan känna hur jag fylls upp med den
då den tar hela mig i besittning
Och det tillsammans med vindarna och solen
som ler så himla otroligt glad
För inte ett endaste moln på min himmel
Vilket gör att jag inför allt det här vackra och fina
blir så otroligt svag
För sådana här morgnar och dagar vill jag ju ha
varenda dag
Får jag det så lär jag smälta som choklad
Tror jag det...

Vilken vacker och förtjusande morgon!

Ken Cassel
17/4-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-17 10:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänk om det kunde regna på nätterna och vara soligt och fint på dagarna...det skulle vara toppen...
2020-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel