Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fiction


En storlek som passar till alla

oavsett hur stor eller liten man än är måste vi väl
ändå anamma
Elastiskt töjbara byxor för alla de som vill ha dem
åtsittande tajt
Vilket ser ut att vara både sexigt och ballt
Men kanske inte så bra om det är allt för kallt ute
Kameltå
Det kan nog vara det enda negativa
Men de som är nyfikna kan ju alltid titta in och se
byxorna på min nya sajt www: hajpt
Titta in vet jag och beställ ett par helt iskallt
Du kommer aldrig att ångra dig...

En storlek som passar till alla!

Ken Cassel
17/4-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-17 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel