Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orostid


Under solen
träffas vi
regn och rusk
förenar oss

Månens vita sken dämpar energin
bringar en långsam
process
som
vaggar oss till sömns

En oskyldig vila
En respit
Ett undantagstillstånd

från en
ansträngd
tillvaro

En
annorlunda
tid
Så fjärran
din strävan

Axla ditt ok
din plikt
forma ditt avtryck








Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2020-04-17 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP