Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sakta varligt

solen lyser
morgon i april
ur högtalarna strömmar
Lars Winnerbäck
en kopp kaffe bredvid mig
vaknar till liv
sakta
varligt
ny dag
nya möjligheter
göra dagen till min
allt är inte en dans på rosor
ger inte upp
ger aldrig upp
kämpar mer än någonsin
behöver en vän gör vi alla
som ser att vi försöker
ser att vi kämpar
ibland är livet
ett regn
som aldrig slutar
vet
det går över
jag kämpar alltid
ger aldrig upp




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-17 16:16



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja det är gott att kämpa och ha koll på vad man har för behov här i livet och fylla detta behov så gott man kan själv med god hjälp och stöttning ifrån vänner och nära och kära!
2020-04-18

  Nils-Robert
Melankoliska rader men med toner om hopp
2020-04-18

    Max Poisé
Uppförsbacken kommer alltid generera en nedförsbacke, så det gäller att hålla ut! Tack för denna!
2020-04-17

  Lars Hedlin
Underbar text :) Hoppet finns där trots svårigheter!
2020-04-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som förmedlar styrka och beslutsamhet!
2020-04-17
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77