Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett svar på mina böner

I mina drömmar finns du med överallt där jag går i glädje 

och sorg där finns du alltid för mej ; men i min verklighet så 

 

överträffar du mina drömmar för jag är beroende ut av din 

kärlek ; för att leva och känna mej älskad för den jag är så 

 

vackert när verkligheten överträffar poesin ; allt blir så starkt 

sakta börjar mitt frusna bröst tina upp ; för värmen från din

 

kärlek och personlighet får mej att börja leva och tro på livet

igen ; du skänker mej hopp om framtiden din kärlek får mej 

 

att tro starkt mej själv ; och bättre tider vid din sida jag

känner mej priviligerad enda sedan du kom i från mina

 

drömmar in i min verklighet ; och nu när du står här framför 

mej så måste det finnas en Gud ; för det finns ingen annan

 

som skulle klippa en ängels vingar och och sätta ner henne

på jorden för att rädda mej och göra allt runt om mej till en

 

vackrare plats hon är ett svar på minna böner .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 76 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-18 10:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kan bara hålla med angela. du är en naturtalang. ett geni. tänk om du hade blivit en publicerad poet i 20 års åldern? =) hoppas din dotter mår bra, gör hon nåt kreativt?
2020-04-18

  angela Täubert fd Jansson VIP
"det finns ingen annan som skulle klippa en ängels vingar och sätta ner henne på jorden"
fantastiskt bildspråk, jag är helt tagen, din progress framåt är så fantastisk. Fortsätt så!
2020-04-18
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten