Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyktförsök

En gång
för länge sedan
fann jag
en karta

Jag följde en stig
det bar raskt
iväg

Jag snurrade
på kartan
vände
gick tillbaka

Jag sökte
jag fann

Tiden gick
rastlöst
tog jag åter fram
min karta

Baraför
att upptäcka
att den med
tiden bleknat

Inte ett spår
av stigar
av vägar

stilla, stilla
Lade jag den
tillbaka

drog upp knäna
och satte mig
bekvämt
i det liv
Jag en gång valt






Fri vers (Fri form) av C Lupa
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-19 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C Lupa