Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mel Sockerbagaren


Min svärson snickaren!

En skicklig snickare här bor i staden
han skapar saker mest hela dagen
han gör ju stora, han gör ju små
han jobbar alltid med hjärtat på!

Och med hans händer täljes granna saker
som rutad bräda och knivblocks gömma
som är så snygga att titta på
ger också hemmet: Ett upp lyft då!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-19 09:51



Bookmark and Share


  ULJO
Kul text till en känd melodi
2020-04-20

  Feliaxel VIP
Gillar varianten på En sockerbagare
2020-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt