Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är aldrig ensam för jag finns ju här

Jag finns ju här inom dig, om du nu vill tro på mig
Ska du tro på något så är det väl mig
Din egen skugga och sjätte sinne
Så jag ser allting som du gör
Ser allting som händer runtomkring dig
Så mig kan du inte hålla några hemligheter för
Och ibland försöker jag ju varna dig då du är på väg
att göra ett dåligt val
Vill ju inte att vi båda två ska behöva gå omkring med
jobbigt samvetskval
Att vi ska behöva ångra någonting som vi har tagit
oss för, så att det känns som om vi självdör
För det är ju inget bra
Men nu vet du att du aldrig är ensam för jag finns ju
alltid här hos dig varenda eviga dag
Skuggan din och sjätte sinne..

Ken Cassel
19/4-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 122 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-19 11:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag tror mer på änglar. man har alltid 2 änglar vid sin sida, en på vänster axel, en på högra. det som kallas intuition, är endast änglarna som talar till en. och precis när man ska dö kommer någon och räddar en från tomma intet. en ängel...
2020-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel